HET WORDT HEEL MOOI!

Mensen, het wordt zo mooi! Acht jaar geleden vertrok de laatste ‘echte’ school hier aan de Cabralstraat 1. Nu is het dan eindelijk zover en krijgt dit prachtige gebouw de liefde en aandacht die het verdient. In 2011 begon MidWest deze ‘reddingsactie’ onder de slogan ‘het onmiddellijk stopzetten van de verwaarlozing van het oude schoolgebouw op de Cabralstraat’. Stopzetten ging afgelopen december over in ‘in ere herstellen’.

Wat tevoorschijn komt
De renovatie is nu in volle gang. Onder de dikke laag linoleum kwamen deze week de originele granitovloeren tevoorschijn, de gehavende gevel van het hele gebouwd wordt in z’n geheel opgeknapt. Er wordt gesloopt, geverfd, en gebouwd. En ja, af en toe wordt iedereen gék van het geboor en geschuur, maar we slepen onszelf er wel doorheen met de mantra ‘het wordt heel mooi, het wordt heel mooi, het wordt heel mooi’. Want: dat ís namelijk ook zo. We zien het nu al!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Opening
Eind september hopen we MidWest feestelijk te kunnen openen. Vanaf dan zullen we MidWest weer op gaan bouwen als dé levendige, creatieve en sociale plek waar de hele buurt samenkomt. Om te werken, muziek te luisteren, theater te bekijken, koffie te drinken, te yoga-en, vergaderen en elkaar te ontmoeten.

Wil je meer weten over de plannen of wil je misschien straks een werkplek huren in MidWest? Stuur dan even een mailtje naar werkplek@inmidwest.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s